Murerstillads til tungt arbejde, som for eksempel murerarbejde

Beklædning af facader med isolering, op pudsning af facader eller udskiftning af vinduespartier med maskine.
Trællerne (plankerne) har en bredde på 2200 mm, der gør at der kan stå større ting på stilladset og at der er god bredde, når der skal transporteres materialer. Højdeindstilling springer med 500 mm, som giver stor mulighed for at lave en bestemt højdeindstilling.

Murerstillads bruges også til materiale-tårn, fordi murerstillads er mere stabilt end facadestillads. Materiale-tårnet er til stor hjælp ved udførelse af tagarbejde, da materialer kan blive hejst op på materiale-tårnet af trælasten. Dermed undgår man selv at skulle hejse materialerne op.

Fordele ved murerstilladser

Murerstilladser er en midlertidig struktur, der er opført for at understøtte adgang til bygningen. Dette er en ideel løsning til murerarbejde. Stilladser bruges almindeligvis i byggearbejde, så arbejdere har en sikker og stabil arbejdsplatform, når der ikke kan arbejdes fra jorden.

Murerstilladset er yderst anvendeligt, hvis du skal murere et hus eller garage. Fordelen ved at bruge et murerstillads fremfor f.eks. et rullestillads er, at det er hurtigere for arbejderne at komme op og ned.

Endnu en fordel er, at det er fremstillet i et robust og stabilt materiale (stål) dette vil ikke blive påvirket af den til tider store belastning fra mursten, mørtel og vejret. Ud over dette ruster det ikke, samt har det en høj sikkerhed og høj belastning.

murestillads 2

Få et uforpligtende tilbud

Navn
Field is required!
Field is required!
Email
Field is required!
Field is required!
Emne
Field is required!
Field is required!
Evt besked
Field is required!
Field is required!