Hos os her i Bystillads er det vigtigt at alle kan få deres behov dækket når det kommer til stilladsarbejde. Derfor tilbyder vi stillads leje til private.

Vi kommer gerne ud til dig og bygger alle former for stilladser til dig som privat kunde. Det er vigtigt at vi forstår din opgave og dine ønsker, da vi opsætter et stillads præcis som du gerne vil have det. For os er du i fokus og det stillads som du skal bruge er ofte ikke det samme som naboen. Så tag kontakt til os i dag, så kommer vi ud og sætter et sikkert stillads op til dig.

Hvis dine behov er anderledes og hvis du er i tvivl om det er muligt at opsætte et stillads præcis som du skal have det, så tag kontakt til os i dag. Vi har erfaring med stilladsopsætning og vi kan hurtigt svare dig på om det er muligt og give dig et uforpligtende tilbud på at vi kommer ud og løser det for dig.

Vores stillads leje til private er tiltænkt de fleste arbejdsopgaver. Hvis du skal til at udskifte dit tag, renovering af facaden eller måske skal have indpakket båden over vinteren, så kan vi hjælpe dig med det igennem en perfekt stillads opsætning.

Vi tilbyder også vores bukke- og rullestilladser til leje for private kunder. Disse stilladser er mindre og kræver ikke meget for at få sat op. Dette er det perfekte stillads til mindre opgaver med et mindre behov for professionel opsætning.

Niels Christian Hertzum Facade Stillads Uden Fastgørelse